Tarragona Jove

UN TALLER DE FOTOGRAFIA RECORRERÀ ESCENARIS DE CONFLICTES BÈLICS A TARRAGONA

Iniciativa del Servei Municipal de Joventut i Cooperació emmarcada en la programació del festival SCAN 

El Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament impulsa el taller de fotografia ‘En primera línia’ per treballar la temàtica de guerra en el marc del festival SCAN. L’objectiu d’aquesta proposta que es realitzarà els matins dels dies 27, 28 i 29 de desembre a l’Espai Jove Kesse és descobrir indrets de la ciutat escenaris de conflictes històrics, de disputes i d’encontres actuals amb la fotografia com a mitjà d’expressió i coneixement.  

En aquest sentit, el dinamitzador del taller, Carlos Uriarte, també ensenyarà les característiques i la tècnica fotogràfica. Les jornades volen establir una connexió interna amb les emocions i els sentiments d’allò que representa una situació de violència, fent anàlisi i reflexió a través del que ens transmeten les imatges a través d’exercicis pràctics. 

Més enllà dels conflictes quotidians i presents a la nostra ciutat, fotografiats des de múltiples angles, el dia 29 el taller comptarà amb en Carlos, la Sandra, en Robert i l’Àlex. Els quatre joves tarragonins van viatjar el 2019 als Alps italians per documentar i fotografiar la violència que viuen joves provinents d’altres països, que després de travessar el Sàhara i el mar Mediterrani, intenten travessar els Alps en busca d’un futur millor i ho van plasmar en la exposició Alpes Última salida.

Aquesta exposició es podrà veure fins al 30 de desembre a l’Espai Jove Kesse. Es faran dues visites guiades amb els autors de l’exposició el dia 28 de desembre a les 18 i a les 19 h.

+info i inscripcions

Ves al contingut