Tarragona Jove

Xerrades Informatives | Camps de Treball 2020

Si estàs pensant viure unes vacances d’estiu diferents, ajudant els altres a diversos països d’arreu del món, ja pots assistir a les xerrades informatives que han programat les entitats que organitzen estades amb aquest objectiu.

Moltes d’aquestes estades es concentren en els mesos d’estiu i poden durar setmanes o mesos. Per participar-hi però, primer cal informar-se’n i després formar-se per realitzar tasques de voluntariat en indrets desfavorits o països del tercer món. Això no és un viatge de plaer.

És precisament en aquesta època de l’any que les entitats realitzen sessions informatives dels seus projectes per, posteriorment, a l’abril-maig, obrir la fase de formació de les persones candidates.

Cocat, Setem, Servei Civil Internacional, Tarannà, Associació Catalana per la Pau o CC ONG són algunes de les entitats i ONG que organitzen aquests viatges.

Calendari de les xerrades

La Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT) programa 8 sessions informatives de febrer a abril, a la Direcció General de Joventut (Calàbria 147, Barcelona), a Girona (l’Espai Jove Girona), a Cerdanyola (l’edifici Àgora de la Universitat Autònoma de Barcelona), a Mataró (Cafè de Mar, Carrer de Santa Rita, 1), a Lleida (Carrer la Palma, 6), a l’Espai Jove Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190,Barcelona), a Vilafranca del Penedès (lloc i hora per confirmar), al Casal de Joves de La Palma/OJ Baix Camps (Carrer de Castellvell, 24 de  Reus) i a la seu de COCAT (Calàbria 120 baixos, Barcelona).

Setem programa xerrades informatives de febrer a abril a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Valls.

El Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) programa xerrades informatives de febrer a maig a Barcelona i Lleida.

L’Associació Catalana per la Pau programa tres xerrades informatives sobre les Brigades de Solidaritat a Barcelona, de febrer a l’abril.

 

+ Informació i consulta les dates de les xerrades a la notícia publicada a jove.cat: http://jovecat.gencat.cat/ca/actualitat/noticies/detalls/Noticia/Camps_de_solidaritat_xerrades-00001

 

Skip to content