Tarragona Jove

CANVIS EN EL CARTELL DEL FESTIVAL SOTA LA PALMERA

Lu Rois
La Bittah

Elane i Maria Jaume són baixa per donar positiu de covid i al seu lloc actuaran La Bittah i Lu Rois


Elane i Maria Jaume seran baixa al Festival Sota la Palmera, ja que ambdues han donat positiu en les darreres hores i no podran actuar els dies previstos. Elane formava part de la nit de rap de demà dijous 8 de juliol i Maria Jaume actuava el dissabte dia 10. Per aquest motiu, s’ofereixen substitucions en els dos casos. 

En el lloc d’Elane, comptarem amb LA BITTAH, del grup Tribade; MC que comença la seva activitat musical al 2009 en solitari. Procedent del barri del Coll-Vallcarca, forma part d’Ascensa Furore i Tribade (rap polític, noves tendències). Estudiant de psicologia a la UB i treballadora precària, també està implicada en la lluita barrial, estudiantil i feminista. Futura especialista en intervenció psicosocial. 

I en el lloc de Maria Jaume, actuarà LU ROIS. Va debutar l’any 2014 amb el disc Camí del far. Vindria poc després l’EP Cau de lluna i el segon llarg, Clarobscur (2017). En tots ells ja s’intuïen els ingredients que atorguen personalitat a la seva música: una veu trencadissa, un piano còsmic i unes cançons carregades de sensibilitat. Elements que ara es projecten encara amb més fermesa en el nou disc Microcosmos (Bankrobber/TBC, 2020). Aquest 2021 ha publicat un nou senzill, Luna nueva


Animem totes les persones que ja disposaven d’entrades pels dos concerts que segueixin les dues propostes i mantinguin la seva reserva. En cas que no es vulgui venir als concerts, demanem que es comuniqui a tarragonajove@tarragona.cat per tal d’alliberar els seients i permetre noves reserves. Recordem que els dos esdeveniments compten amb les entrades exhaurides. 

Skip to content