Tarragona Jove
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
22/12/2021
 

 
CURS D’AUTOCURES, LA CRIDA, PAU, ASSGAANG, I MOLT MÉS.PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “MURS QUE PARLEN. ART MURAL A L’ESPAI PÚBLIC DE TARRAGONA”

El dissabte 19 de febrer al matí l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyat pel conseller de Joventut, Hermán Pinedo, van presentar el llibre Murs que parlen. Art mural a l’espai públic de Tarragona, al costat dels autors que hi han estat treballant i dels artistes de les diferents entitats que han format part del projecte en els darrers gairebé 15 anys.
 

+info: -aquí-


            
SI T’HAS DE PRESENTAR A LES PAU (PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT) AQUESTA INFORMACIÓ T’INTERESSA!

La prova d’accés a la universitat (PAU) és un requisit per a l’alumnat que té el títol de batxillerat o equivalent per accedir a la universitat. Per a l’accés a alguns estudis de grau és requisit la superació d’una prova d’aptitud personal (PAP). 

 
+info: -aquí-

     
AQUEST MARÇ AL KESSE, TALLER DE “CONSTRUÏNT LES AUTOCURES:” UN RECORREGUT VIVENCIAL PER A DESCOBRIR-SE, TROBAR-SE I CREAR ESPAIS DE BENESTAR PERSONAL
 
L’Espai Jove Kesse, tindrà el privilegi d’acollir un taller d’autocures els propers 1, 15 i 29 de març i el dia 1 d’abril de 17:30 a 19:00 h. Serà una activitat gratuïta amb inscripció prèvia, dirigida per a joves majors de + 18 anys.
 
+info: -aquí-
    

     
ÚLTIMS DIES PER PRESENTAR LA TEVA PROPOSTA A LA CRIDA
 
La Conselleria de Joventut engega La Crida, un espai de participació per tal de reunir totes les propostes d’activitats educatives i culturals per a joves. Estem en els darrers dies del període de presentació de les propostes d’activitats, cursos, actes i espectacles i restarà obert fins l’1 de març.
 
+info: -aquí-
 

     
ASSGAANG A CULTURA KESSE, EXHIBICIÓ DE TWERK TARRAGONÍ
 
El divendres 25 de febrer a les 20 h, a l’Espai Jove Kesse, el grup Assgaang farà una exhibició de Twerk. També ens explicaran els orígens i els diferents tipus d’aquest estil de ball.
 
+info: -aquí-
 
 
 
 
 
L’ESPAI JOVE KESSE CELEBRA UNA TAULA RODONA AMB MOTIU DEL 8M
L’activitat, que serà gratuïta, es durà a terme de les 18h a les 20h i en ella les ponents de diferents perfils laborals exposaran la seva experiència amb el projecte i faran una exposició de diferents temes relacionats amb la seva vida o àmbit laboral.
 
+info: -aquí-
 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
4
Skip to content