Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
10/11/2022
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
   
 


Roger Padrós arriba al Cultura Kesse 



El divendres 11 de novembre a les 20 h, com cada setmana, el Cicle Cultura Kesse ens aporta un espectacle cultural d’accés lliure fins a complir l’aforament de la sala d’actes. Aquesta setmana tenim la sort de comptar amb Roger Padrós, cantant, compositor i pianista. 


+ info: -aquí-

 


L’oficina jove del tarragones creix i amplia els seus serveis



Des de l’octubre d’aquest any, s’ha incorporat un nou servei, Orientació i d’Intermediació laboral, gestionat per la Fundació Once Inserta, que permetrà la transformació i major aplicació de la mirada inclusiva i adaptada dels serveis i recursos per a les persones amb capacitats diverses, donant una visió integral de l’atenció a la persona jove des dels diversos àmbits i temes d’interès. 


+ info: -aquí-

 


 

 


Un èxit la presentació de la Guia del consentiment sexual


Gairebé 100 professionals i futurs professionals que treballen amb joves han assisitit a la Jornada tècnica on s’ha presentat la 𝐆𝐮𝐢𝐚 𝐉𝐨𝐯𝐞 𝐝𝐞𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐒𝐞𝐱𝐮𝐚𝐥 a l’Espai Jove Kesse.


+ info: -aquí-

 




La llei de llibertat sexual protagonitza els actes per commemorar el 25N a Tarragona 



La consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó, ha presentat aquest dimecres els actes que, des de la Conselleria que lidera i conjuntament amb altres departaments municipals, associacions, entitats i organismes de la ciutat, s’han programat al voltant del 25N, Dia Internacional per l’erradicació de la violència contra les dones.

+ info: -aquí-



Properes activitats…Apunta’t ja!



Taller d’harmònica

 

Dissabte 12,19 i 26 de novembre de 17:30 a 19:30 h, al Espai Jove Kesse, aprendràs a tocar l’harmònica diatònica (de blues) des de zero, com fer sonar-la sonar, algunes tècniques bàsiques i com tocar en diferents estils.

+ info: -aquí-
 


Les plantes silvestres a la cuina | Patés i cremes vegetarianes

 

Dissabte 12 de novembre de 17.30 a 19.30 h al Espai Jove Kesse coneixeras algunes de les plantes silvestres comestibles i com les podem identificar per poder aplicar-les a la cuina? Receptes senzilles i pràctiques per elaborar a casa amb herbes silvestres, plantes aromàtiques i espècies.

+ info: -aquí-

 

 

Aula de danses urbanes: hip hop i breakdance

 
Els dimarts del 15 de novembre al 20 de desembre de 17.30 a 19 h al Espai Jove Kesse. Les danses urbanes són danses socials, sorgeixen de la comunitat i de joves com tu! Són un fenomen de llarg recorregut, però últimament estan molt a l’alça! Tot i que la majoria van néixer en espais urbans i clandestins, a dia d’avui molts d’aquests estils es poden aprendre en tallers com aquest.

+ info: -aquí-
 
 


PROLLEMA a l’Espai Jove Kesse

 

PROLLEMA és un projecte que habilita joves estrangers a ser ensenyants de la seva llengua materna. Un dispositiu que no deixa de ser un instrument crític al servei de refutar l’imaginari de l’exclusió. Una autèntica i genuïna interacció en el context social, en aquest cas en la ciutat de Tarragona i quin millor espai que l’ESPAI KESSE.


+ info: -aquí-


 

 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content