Tarragona Jove

Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
03/11/2021
 

MÚSICA EN DIRECTE AQUEST MES DE NOVEMBRE A L’ESPAI JOVE KESSE
UN NOVEMBRE PLE DE CONCERTS A CULTURA KESSE
 
Cultura Kesse ha preparat tot un programa d’espectacles i shows amb diferents artistes i tipus de música, des de Hip Hop, rumba i històries fins a màgia. A més, també es podrà visitar una exposició de fotografies a l’Espai Jove Kesse.
 

+info: -aquí-


L’ACTRIU ANNA BARRACHINA DE ‘LA CUBANA’ FARÀ UN TALLER EXPERIMENTAL I TEATRAL AQUEST CAP DE SETMANA
A L’ESPAI JOVE KESSE

 
Dins la programació de Tardor de Tarragona Jove i en el marc del programa Teatre Jove, aquest dissabte 6 de novembre tindrà lloc un workshop teatral a càrrec d’Anna Barrachina, actriu de la companyia La Cubana, que impartirà un taller experimental i teatral a l’Espai Jove Kesse i pels carrers de la ciutat. Sota el nom de Som les Teresines, Barrachina ens compartirà la seva experiència i ens ajudarà a conèixer una mica més el món del teatre de carrer.
 
+info: -aquí-

OBERTA L’INSCRIPCIÓ PER A LA CASA D’OFICIS
 
Com es va exposar en l’última notícia sobre la Casa d’Oficis, els Joves de Camp Clar i la Part Alta es poden inscriure als tallers formatius que ofereix. Es pot escollir entre especialitzar-se entre Community Manager, Restauració i rehabilitació de pintura i Restauració i rehabilitació de fusta.L’oferta formativa es compon d’un pla de formació i una posterior contractació. 

+info: -aquí-


ÈXIT TOTAL AL PASSATGE DEL TERROR A ESPAI JOVE KESSE

El passat divendres 29 d’octubre, a l’Espai Jove Kesse, el grup de teatre Arteliats va organitzar un passatge del terror per celebrar Halloween. Més de 20 joves es van disfressar de bruixes, monstres, i tot un seguit de criatures terrorífiques per espantar els atrevits que entraven.

+ info: -aquí- 


XXVII JORNADA TARRACOLÚDICA
 
L’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona, amb l’objectiu de seguir fomentant la difusió i l’ús dels jocs de rol i jocs de taula moderns, ha reorientat les seves jornades lúdiques, posant-les al servei de diferents entitats tarragonines. El proper dia dissabte 6 de novembre, a les 10:00 h a la Plaça de l’església de Sant Salvador celebraran la XXVII Jornada Tarracolúdica amb la col·laboració de l’Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon.

+ info: -aquí- 
 

NOVA OBRA A LA SALA TRONO
 
Aquesta temporada la Sala Trono porta un piló de propostes que aborden temàtiques de gènere. En aquest cas es tracta de l’estrena de “Qui estigui lliure” de Xavi Buxeda i la jove companyia Hermann Karson, interpretada per Paula Jornet, Pau Escobar i Nil Cardoner. L’obra es realitzarà el 5, 6 i 7 de novembre.

+ info: -aquí- 

EL PRÒXIM DIMARTS ES CELEBRA UNA XERRADA
EN LÍNEA PER A JOVES LGTBIQ+

 
El pròxim dimarts 9 de novembre a les 18 h, els Serveis de Joventut de la Demarcació de Tarragona, amb el suport de la Xarxa Nacional d’emancipació juvenil, organitzen de la mà de Mandràgores, una xerrada en línia per a joves LGTBIQ+ de 14 a 25 anys. El tema principal serà la diversitat sexual i de gènere des d’una perspectiva positiva i empoderadora.

+ info: -aquí- 

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content