Tarragona Jove
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
22/12/2021
 
FRONTERAZUL, DISCOVEREU, NOU PROGRAMA ALS CENTRES CÍVICS, TARRAGONA SONA FLAMENC, TARRAGONA LITERARIA.FRONTERAZUL ATERRA A L’ESPAI JOVE KESSE

El proper divendres 18 de març a les 20 h, l’Espai Jove Kesse oferirà un concert del grup Fronterazul emmarcat dins del festival Tarragona Sona Flamenc. L’entrada serà gratuïta amb aforament limitat, realitzant inscripció per ordre d’arribada. També es podrà seguir a través de Youtube.
 

+info: -aquí-


     
TROBADES VIVENCIALS AMB EXPERIÈNCIES INTERNACIONALS EL DIMARTS 22 DE MARÇ A TRANSGREDINT LA NORMA!
 
El pròxim dimarts 22 de març, de 17.30 a 18.30 h a l’Espai Jove Kesse es realitzaran trobades vivencials amb experiències internacionals a l’activitat de Cultura Kesse de “TRANSgredint la norma!”. Activistes de l’entitat ACATHI, explicaran la seva experiència com a persones que han migrat per qüestions de discriminació i vulneració de drets per la seva orientació, identitat, expressió de gènere i/o caràcters sexuals als seus països d’origen. 
 
+info: -aquí-
    
 

     
TORNA EL DISCOVEREU EL 7 D’ABRIL. PREPARA’T PER EXPLORAR EUROPA!
 
Com a jove de 18 anys, DiscoverEU us ofereix l’oportunitat de participar en una experiència de viatge que us permetrà explorar la diversitat d’Europa, conèixer el seu patrimoni cultural i la seva història i connectar amb gent d’arreu del continent. A més, DiscoverEU us permet, com a joves, desenvolupar habilitats vitals valuoses per al vostre futur, com ara la independència, la confiança i l’obertura a altres cultures.
+info: -aquí-
 
 
ET PRESENTES ENGUANY A LA SELECTIVITAT? NO ET PERDIS LA PLATAFORMA DE REFERÈNCIA

Selectivitat.io és la primera plataforma que ofereix, de forma totalment gratuïta, apunts d’acadèmies de cada assignatura, a més, d’exàmens resolts, exercicis, vídeos, etc. als alumnes que es preparen per a les proves d’accés a la universitat a Catalunya. Des d’exàmens de selectivitat fins a apunts que els mateixos alumnes pengen de forma altruista. Aquí trobaràs tot el que necessitis!
+info: -aquí-

 
            
LA XARXA DE CENTRES CÍVICS OFEREIX MÉS DE 100 PROPOSTES EN LA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA

Els Centres Cívics de Tarragona engeguen el seu cicle d’activitats per aquesta primavera tornant a la presencialitat al 100% i oferint fins a 103 activitats, 1.162 places entre totes, totes elles gratuïtes. Les inscripcions es podran fer a partir del dilluns 14 de març a través del web centrescivics.tarragona.cat. Els cursos s’iniciaran el dia 21 de març i s’allargaran fins al 22 de juny.  
  
+info: -aquí-
 

           
TARRAGONA SONA FLAMENC
 
Del 18 de març al 3 d’abril, Tarragona viurà una 4a edició del Festival Tarragona Sona Flamenc, que comptarà amb 24 activitats que combinen ball, teatre, música, activitat divulgativa, formativa i participativa, tota entorn el món del flamenc. A l’Espai Jove Kesse es podrà gaudir del concert Fronterazul y un Curs de flamenc per a neòfits dirigit per Mayte Martín.
 
+info: -aquí-
 

 
LA PRIMAVERA LITERÀRIA OMPLE LA CIUTAT AMB MÉS DE 40 ACTIVITATS

La Primavera Literària torna, marcada com és habitual per algunes de les dates imprescindibles del calendari literari tarragoní. El Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, donarem inici a aquest programa d’actes, que enguany reprèn al 100% la seva presencialitat després de dos anys. 

+info: -aquí-
 
 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
 
 
 
 
 
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
 
 
 
 
 
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
4
Ves al contingut