Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
16/11/2022
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
   

La ciutat a cau d’orella reobre les portes de Casa Boada

El pròxim dijous 17 de novembre a les 19 h, el mític bar d’entrepans tarragoní Casa Boada reobrirà les portes per acollir l’estrena del cicle ‘La ciutat a cau d’orella’ amb una activitat que porta per títol ‘Posar-hi l’ànima’, i on el senyor Boada i el periodista Enric García Jardí proposen superar diverses proves i preguntes.

+ info: -aquí-

Murs que parlen arriba a l’espai Tabacalera


La Tabacalera és un altre espai reobert on, aquests dies, alumnat de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació i professionals membres de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona han estat treballant en murs de l’interior d’aquesta antiga fàbrica. El resultat de la pintura mural es podrà veure dins dels actes del Festival Endansa que organitza la conselleria de Cultura els dies 19 de novembre i 3 de desembre en aquest mateix espai. 

+ info: -aquí-

Decorator Crab de la Cia. 1/4 Experimental dansarà a l’Espai Jove Kesse
 

Aquesta setmana al cicle Cultura Kesse tenim l’oportunitat de veure l’últim treball de la Cia. 1/4 Experimental “Decorator Crab”. Les persones més interessades podran gaudir també d’un taller on es mostrarà com treballa aquesta companyia de Cornudella de Montsant.

+ info: -aquí-


Comença la 9a edició de l’SCAN 

 

Divendres, el Festival internacional de fotografia de Tarragona donarà el tret de sortida a la seva novena edició amb la ruta inaugural d’exposicions

+ info: -aquí-


L’Euroregió Pirineus Mediderranis crea la seva Assamblea de la Joventut

 

L’Euroregió vol contribuir plenament a l’Any europeu de la Joventut, amb una millor participació dels joves en l’acció de l’EPM i així assolir els objectius del seu nou full de ruta 2030, que té com a objectiu millorar la inclusió de la ciutadania facilitant la seva participació i fomentant la nostra diversitat cultural.

+ info: -aquí-


Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol

El 15 de novembre és el “Dia Mundial sense Alcohol”. Un any més, des de la Subdirecció General d’Addiccions, VIH, ITS i hepatitis víriques organitza, per desena vegada, la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol, del 14 al 20 de novembre de 2022. 

+ info: -aquí-


 

 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Ves al contingut