Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
24/03/2021
 
 
Arriba la #PrimaveraJove 2021

La Primavera Jove ofereix 80 propostes dividides en 55 tallers, cursos i sessions formatives i lúdiques i 25 actes, exposicions i espectacles, del 26 de març al 18 de juny, totalment gratuïtes. D’entre el més destacat, el guanyador de La Voz 2020, Kelly Isaiah, oferirà un taller de composició musical. Les activitats estan dirigides a joves d’entre 12 i 35 anys, presencialment o en línia.+ info: -aquí-
 
Aprovació Pla Local Tarragona jove 2021-2024 
 

S’ha fet realitat el nou Pla Local Tarragona Jove 2024, amb l’aprovació per unanimitat de tots els grups polítics en sessió del Consell Plenari, aquest pla vol treballar en un nou marc de les polítiques de joventut més inclusives i transversals que mai i s’especifiquen àmbits d’intervenció com el d’Educació i Desenvolupament, el de Cultura, el de Treball i finalment el de Salut.

 
+ info: -aquí-
 
 
Cicle documental Gènere i Joves, en primer pla
 
 

Dijous 25 de març i divendres 26 de març són els 2 últims dies del cicle de cinema Gènere i joves, en primer pla realitzats per estudiants del grau de Comunicació Audiovisual de la URV. Temàtiques com la discriminació per qüestió de gènere, els debats dins del feminisme, el no-binarisme, la transsexualitat o l’educació sexual són aspectes que tracten aquests documentals.


+ info: -aquí-


Classe oberta de dansa per LA LATENTE 

Classe oberta de dansa a càrrec de la companyia de dansa jove La Latente, que és una companyia de dansa contemporània tarragonina integrada per joves entre els 12 i 16 anys amb vocació de professionalitzar-se en el món de la dansa.  

Dv., 26 de març / 20h 
Gratuït amb entrada prèvia / En línia

+ info: -aquí-

Directe: -aquí-


Concert de l’Escola BUMT
 

Com cada any l’Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona, celebra l’entrada a la Primavera oferint un Concert a càrrec de l’alumnat de l’escola i les seves formacions. Un concert molt esperat després de tot aquest any de classes en línia.


Ds., 27 de març / 17h 
Pati de l’Espai Jove Kesse / Gratuït amb reserva d’entrada prèvia 

+ info: -aquí-Primavera Literària 2021
 
Recepció al sector de les Lletres i Lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. El 14 d’abril tindrà lloc a Casa Canals un dels actes més esperats de la Primavera: la recepció al sector de les lletres. El 29 de maig serà el torn de l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

+ info: -aquí-

 
La Generalitat ofereix places per acreditar l’experiència laboral
 

L’objectiu és que persones amb experiència laboral o formació relacionada amb els àmbits proposats puguin aconseguir una certificació de les seves competències.

En els àmbits de: Activitats auxiliars en floristeria, Instal·lació i moblament, Operacions auxiliars d’administració i tractament de dades i documents, Activitats auxiliars de comerç, Gestió i control de l’aprovisionament, Serveis auxiliars de perruqueria, Química industrial i Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics.


+ info: -aquí-
 


 

 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 

Skip to content