Tarragona Jove
 
Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
26/10/2022
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador
 
   
 

El Passatge del Terror torna !

El Passatge del Terror torna a l’Espai Jove Kesse i aquest es transformarà en un Institut contaminat, el divendres 28 d’octubre a les 20h. 

Aquest acte, que ja celebra la seva vuitena edició, és un dels projectes més esperats i amb més participació de l’any. Una iniciativa impulsada per un col·lectiu de joves de l’equipament juvenil amb l’acompanyament del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. 

L’entrada al passatge del terror és gratuïta i sense inscripció, i es realitzarà en grups segons arribada. Cal tenir 12 anys, i els menors de 16 anys han de portar signada una autorització que es donarà a l’entrada o l’ha poden descarregar a tarragonajove.org/institutkesse. L’accés s’habilitarà pel pati de l’Espai Jove Kesse (C/ sant Antoni Maria Claret 12-14), l’aforament és limitat i només es podrà fer el recorregut del passatge una vegada.

Vine a viure l’experiència!

 

+ info: -aquí-

 

‘La Ciutat a cau d’orella’ 

La conselleria de Joventut, la Biblioteca Pública, l’Escola de Lletres de Tarragona i el departament de Filologia Catalana de la URV presenten un any més, en la seva 10a edició, el programa LA CIUTAT A CAU D’ORELLA que podrem gaudir del 16 de novembre al 17 de desembre amb 10 activitats que, com és habitual, giraran a l’entorn de les llegendes urbanes i la històries locals.

Aquest cicle, segons ha apuntat el conseller Pinedo “constitueix una alternativa d’oci i consum amb continguts culturals i artístics de primer nivell, que vinculen els nois i noies al seu entorn i potencien el sentiment de pertinença a la ciutat on viuen”. Amb aquest objectiu La Ciutat a Cau d’Orella tornarà sortir al carrer i oferirà, en diferents espais de la ciutat, deu propostes  de repàs del que ha sigut aquesta primera dècada: tallers, exposicions, presentacions teatralitzades, enigmes nocturns,  contacontes, xerrades… 
 

Programa d’activitats

Activitats i inscripcions

 


+ info: -aquí-

 


 

SCAN a l’Espai Jove Kesse


L’SCAN Tarragona és un festival internacional de fotografia organitzat per l’Ajuntament de Tarragona amb la complicitat del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Del 25 d’octubre al 19 de novembre a l’espai expositiu podeu venir a veure l’exposició Síria, la paraula de l’exili de David González

El dimarts i dimecres 27 i 28 de 10 a 12 h i el dijous 29 de desembre 10 a 13 h podeu participar del taller de fotografia A primera línia on Carlos Uriarte per mitjà d’exercicis pràctics, a més de conèixer les característiques i la tècnica fotogràfica, ens portarà a descobrir indrets de la ciutat escenaris de conflictes històrics, de disputes i d’encontres actuals.

Del 6 de desembre al 30 de desembre, també a la sala d’exposicions del Kesse podreu visitar Alpes, ultima salida . Aquesta proposta dóna la oportunitat, el 28 de desembre, de fer una visita guiada amb els autors de l’exposició. Podeu inscriure-us en una de les dos sessions programades.


+ info: -aquí-
 

 

“Parlem de salut mental”El dimarts 8 de novembre de 9 h a 14 h a la Sala Genius del Palau de Congressos de Tarragona es celebra la II Jornada de reflexió del mes de la Salut mental 2022. De mans del comité organitzador format per la Taula d’Infància i Adolescència de l’IMSTT , l’ Institut Municipal d’Educació de Tarragona , Capacitats diverses , el Servei Municipal de Joventut i el Servei Servei de Prevenció de les Addiccions i Promoció de la Salut.


+ info: -aquí-

 Àgora jove | Espai participatiu de debat 
 


Cada divendres tindràs un espai de reflexió on parlar sobre una temàtica amb una mirada feminista, interseccional i comunitària, per contribuir a la transformació social, generant consciència crítica i valorant la diversitat de formes de viure i entenent el món on vivim.
La propera és farà el 
Divendres 4 de novembre de 17 a 18:30 h – es parlarà dels diferents tipus de violències per mitjà d’una activitat dinàmica.

Inscriu-te a les sessions que t’interessi participar, o a totes!

+ info: -aquí-
 

Subvencions per activitats i promoció esportiva 
 
L’Ajuntament de Tarragona convoca les subvencions per a activitats i promoció esportiva local destinades a premiar els resultats obtinguts i les activitats realitzades en relació amb l’esport durant l’any 2021.

+ info: -aquí-
 
 

 

Beques d’assistència

 

Estàs inscrit/a en una formació de la casa d’oficis i no estàs cobrant prestació o subsidi d’atur? Demana una beca d’assistència. Tens fins al 31 d’octubre de 2022

Beques de formació

Programa: Projecte Treball als barris 2021 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC)
En la primera fase formativa les persones participants que reuneixen els requisits tenen dret a la percepció d’una beca d’assistència.


+ info: -aquí-

 

La cultura des d’una perspectiva ecosocial


Dijous, 27 d’octubre, de 19 a 21.30 h, al Teatre Tarragona tindrà lloc un debat que busca donar resposta a les crisis ambientals des de l’art i la cultura. Sota el títol La casa es crema, la jornada vol reflexionar al voltant de les crisis entre cultura i crisi ambiental, amb l’objectiu no només de despertar consciències sinó també de teixir aliances i complicitats i d’oferir als participants una visió global que mostri les interconnexions que hi ha entre la cultura i l’entorn. Participaran en el debat la directora de projectes del Teatre Nacional de Catalunya i directora d’escena, Judith Pujol; la directora del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, Gemma Carbó; el professor Serra Húnter del departament de Dret Públic de la URV, Jordi Jaria, i la tècnica de projectes de cooperació internacional a Oxfam, Sandra Sotelo


+ info: -aquí-
 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic
 
Skip to content